12 Aralık 2011 Pazartesi

Adidas`tan erkekler için adiRise Mid Ayakkabı modelleri ve fiyatı ... .. .

Bugün Adidas`ın originals erkek ayakkabı koleksiyonundan yepyeni bir ayakkabı modelini ve özelliklerini ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Bir marka ne çıkarsa tutuyor derler ya hani, söz konusu spor giyim ve sportif aksesuar dünyasının elit markalarından Adidas olunca, bunu söylemek çok kolay. Raflarda gördüğü modellerden sıkılmaya başlayan ve artık yeni bir görüntüsü ile değişik bir tarzı yakalamak isteyen erkekler, adiRise mid modellerini düşünebilirler. Bilekleri kapatan boğazlı kısmı ve ön taraftaki kayışı bu farklı ayakkabıda ilk dikkatimizi çeken özellikler.

Adidas piyasaya çıkardığı çoğu ayakkabı modelinde renk kısıtlaması yapmadığı gibi adiRise modelinde de, istenilen her rengi erkeklere sunmakta. Bu karizmatik ayakkabılar çarpıcı bir görünümü ile değişik bir stili, tabanları destekleyen topuk kayışı, yan ve ön taraflardaki 3 şeritli delikleri ile konforu sağlamak için tasarlanmıştır.

En ucuzu indirimdeki 56 dolardan başlayan modelinin dışında, diğerleri 85 ve 90 dolar arasında değişmektedir. Ayakkabı ayrıntılarına göz atacak olursak; tam tahıl deriden imal edilmiş yumuşak bir üst kısım, ayaklara uyum için ayarlanabilir ayak bileği ve topuk kayışı, sağlamlık için orta kısımlara ekstra destek ve yol tutuşu için esnek bir taban en iyi özellikleri olarak görülmekte. Adidas`ın 2011-2012 erkek ayakkabı koleksiyonundaki tüm adiRise modellerinin renk seçenekleri ise resimlerde gördüğünüz gibi.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmiş

Ara