12 Ocak 2012 Perşembe

2012 İlkbahar / Yaz Trendleri ... .. .


2012 yılında, yepyeni, rengarenk trendlerkullanıma hazır. Deneysel kesimler, çeşitli renk ve desenlerde kumaşlar, yeni yıldaki görünümünüzün ipuçlarını veriyor. 


Ünlü modacıların son kreasyonlarında da görüldüğü gibi, 2012 yılında hepimiz canlı renklerle ışıldayacağız. Gelincik kırmızısının sıcacık tonlarından, sardunya pembelerine, kanarya sarısından, tiffany mavisine ve sümbül tonlarına kadar geniş bir renk yelpazesinde cıvıldarken, bal ve taş rengiyle sadeleşeceğiz. Bütün bu renklerin yanında, bütün modacılar anlaşmış gibi, kreasyonlarında tek bir rengin altını çizmişler. Önümüzdeki sezon, dolabınıza c vitamini depolayacaksınız. Turuncunun her tonu moda olacak. Diane von Furstenberg, Jill Stuart, Doo.RiDerek Lam, Bill Blass, Carlo Miele, Donna Karan, BCBG Max Azria, Michael Kors, Charlotte Ronson gibi moda devleri, defilelerinde oranj rengi nerdeyse her parçada kullanmışlar.



Kamuflaj desen, erkeksi çağrışımının dışında, pastel renklerin de yardımıyla son derece kadınsı versiyonlarla karşımızda olacak. Mavi tonlarıyla, krem ve siyahı kombinleyerek, kamuflaj desenle de modern kadın görünümünüzden ödün vermeyeceksiniz.


Peplum kesimli etek ve elbiselerle flörtöz bir görünüm sağlayabilir, yüksek topuklu ayakkabılar ve güneş gözlüklerinizle içinideki Jackie O. stilini uyandıracaksınız.


Blazer ceketlerinizi, mini şortlarınızla kombinleyerek, son derece trendy bir görünüm elde etmeniz mümkün. Her renk ve desende değişik kombinlere açık olan bu tarzı mutlaka topuklu ayakkabılarınızla beraber giyin.



Göbek ve göğsünüzün arasında kalan bölgenizi açık bırakarak, iki parça halinde giyeceğiniz renkli elbiselerinizle, önümüzdeki sezon son derece cüretkar bir hava yakalamanız mümkün. 2011 yazında moda olan bu trendin püf noktası, mide bölgenizi gösteren elbiseler. İster bilekte biten uzun eteklerle, ister dizinizde biten daha kısa eteklerle tercih edin son derece şık ve sofistike görüneceğinizi garanti ediyorum.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmiş

Ara