10 Ocak 2012 Salı

Lady Gaga'nın Dövmeleri... .. .

Lady GaGa babasına acayip düşkün bir hatunmuş. Ecnebinin "Daddy's Girl" diye tabir ettiği kızlardan yani. Babası yaşam tarzına, fikirlerine, davranışlarına hiçbir zaman karışmamış ama dövmeleri konusunda, vücudunun en azından bir tarafını normal bırakmasını istemiş. Lady GaGa da babasını kırmayıp bu isteğini yerine getirmiş. Bu yüzden Lady GaGa'nın bütün dövmeleri vücudunun sol tarafında yer alıyor.
 Sol bileğinde bir adet barış işareti bulunuyor. Bu dövmeyi John Lennon öldürüldükten sonra onun anısına yaptırmış. Büyük bir John Lennon hayranı olan Lady GaGa, onun barış içeren şarkılarından esinlenip onun hatırasına sol iç bileğine bu barış işaretini yaptırmış.

 Yine sol kolunun iç kısmında uzunda bir yazı var. Bu yazı Lady GaGa'nın favori yazarı, Alman filozof Rainer Maria Rilke'ye ait. Yazı Almanca. İngilizce tercümesi şöyle imiş: "In the deepest hour of the night, confess to yourself that you would die if you were forbidden to write. And look deep into your heart where it spreads its roots, the answer, and ask yourself must I write?"

Yakın bir tarihte de hayranları için bu dövmenin altına "Little Monsters" yazdırmış. İşte bu kadını sevmek için milyonlarca sebepten biri daha. Kendisine "Mother Monster" diyen, hayranlarına "Little Monsters" diye hitap eden, ve minnetini vücuduna kazıtan gerçek bir kraliçe.

 Geçtiğimiz Eylül ayında üst bacağına üzerinde yeni albümünün adı olan "Born This Way" yazan bir unicorn, tek boynuzlu at dövmesi yaptırmış

 Omzunda papatyalar ve üzerinde Japon fotoğrafcı Nobuyoshi Araki'nin el yazısıyla yazdığı "Tokyo Love" dövmesi var. Bu dövmenin yanına bir de kalp içinde "Dad" yazan bir dövme yaptırmış babasının geçirdiği açık kalp ameliyatından sonra.

 Belinin arka kısmında ünlü dövme sanatçısı Kat Von D tarafından yapılmış güller var. Bu dövmenin yapılışının her anı videoya kaydedilmiş. Videoyu izlemek isteyenler Lady Gaga Tattoed by Kat Von D


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmiş

Ara