12 Ocak 2015 Pazartesi

CONCHITA WURST | SAKALLI KADIN ... .. .

Golden Globe ödüllerinde kendisini sakallı ve şık  elbisesiyle kırmızıhalıüzerinde dimdik yürürken gördüğümüz Conchita Wurst'ı merak ettik.

Conchita Wurst, Golden Globes
Conchita Wurst

Conchita Wurst kimdir? Son günlerin en çok merak edilen konusu belki de... Conchita Wurst, cinsiyet tercihi ile Avrupa'nın gündemine oturmuş ve Eurovision'da gülen taraf olmuştu. İşte Conchita Wurst'un hayatı...

Thomas "Tom" Neuwirth veya daha çok bilinen drag rolünün ismi ile Conchita Wurst, Avusturyalı bir şarkıcıdır. 6 Kasım 1988'de Gmunden'da doğmuş. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da gerçekleştirilen 2014 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Avusturya'yı "Rise Like a Phoenix" isimli şarkıyla temsil etmiş ve birinci olmuştur

2007 yılında Neuwirth, Starmania isimli Avusturyalı yetenek şovunun finalinde yarışır ve bu programdan sonra ancak 2011 yılında, "Bu farklı görünen her şeye hoşgörü ile yaklaşmak için bir çağrı," diye nitelediği drag karakter Conchita Wurst olarak televizyona geri döner.

Almancada Wurst, "sosis" anlamına gelmekte olsa da karakterin soy ismi, kendisi ile yapılan bir röportajda "umursamıyorum/hepsi benim için aynı" anlamına gelen Almanca atasözü "Das ist mir doch alles Wurst" ile açıklar. Wurst bu atasözünü, "Kimin nereli olduğu ve nasıl göründüğü benim için hiçbir şey ifade etmiyor," diyerek destekler. Aynı röportajda şarkıcı, karakterin ilk isminin (Conchita) Kübalı bir arkadaşına ait olduğunu da ekler.

Conchita Wurst karakteri, Avusturya'nın En Zor Meslekleri isimli ORF yapımı televizyon programında bir balık fabrikasında çalışmış ve Vahşi Kızlar isimli programda, bir grup gönüllü ile birlikte Namibya çölünde yerel kabileler ile hayatta kalmaya çalışmıştır.

2011 yılında Neuwirth, Graz Modacılık Okulu'ndan mezun olmuş ve daha sonra Viyana'da pek çok farklı yerde yaşamıştır.

Fotoğraf ve bağzı videoları:















 










6 Ocak 2015 Salı

HANE14 : GİŞELERİN KRALİÇESİ JENNIFER LAWRENCE ÇOOOOK KOMİK ... .. .

HANE14 : GİŞELERİN KRALİÇESİ JENNIFER LAWRENCE ÇOOOOK KOMİK...

4 Ocak 2015 Pazar

EN İYİ ERKEK DÖVMELERİ / BEST MENS TATTOOS ... .. .



















































































































































































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmiş

Ara