15 Aralık 2011 Perşembe

Yeni Erkek Kol Saatleri ... .. .

Yılbaşından önce erkeğin olmazsa olmaz aksesuarı için birkaç alternatif…

 

Diesel


Fark yaratan tasarımlarıyla moda severleri etkilemeye devam eden Diesel; yuvarlak kadran, mineral kristal cam ve 30 metreye kadar su geçirmezlik özellikleriyle moda severlerle buluşan bu yeni model, sarı anolog göstergeleriyle de sıra dışı tasarım arayanlara sıcak ve dikkat çekici tasarım sunuyor.
Fiyat: 929TL 

Emporio Armani


Marjinal erkeklerin tericihi olan Armani, bu yeni saat modelinde plastik kayış, büyük çelik kasa ve renkli kasa modele spor ve şık bir tarz veriyor. 3’lü kronograf ve 5 ATM’e kadar su geçirmezlik özelliğine sahip bu yeni model yeni sezonda spor modelleri tercih edenleri bekliyor.
Fiyat: 949TL

Gc Sport Chic Collection


Gc tarafından özel olarak tasarlanan Sport Chic Collection serisi, su geçirmeme özelliği, deri kayışı ve yeni tasarımıyla hayatın her anında kendini şık ve rahat hissetmek isteyen erkekler için tasarlandı.
Fiyat: 1.279TL

 Lacoste Panama Chrono


Kronograf, Panama Chrono’ ya derin bir karakter verirken, fonksiyon ve tasarım mükemmel bir uyum içerisinde. Panama Chrono siyah IP kasa, beyaz detaylı siyah kadranı ve taba renkli deri kayışı ile erkeklere rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor.
Fiyat: 196TL

Tissot Racing-Touch


Dokunmayla aktive edilebilen 11 fonksiyonuyla her anı net olarak gösterebilen bu yeni zaman makinesi, kullanıcının zamanı doğru yönetebilmesi için elinden geleni yapıyor. Tissot Racing-Touch modelinin kolayca kullanılabilen durdurma tuşu sayesinde bu dokunmatik saat adeta kişisel bir spor hocasına dönüşebiliyor.
Fiyat: 1.440TL

 


 

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Geçmiş

Ara